S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti slouží cookies. Používáním webu VýprodejeAutodílů.eu s cookies souhlasíte.

E-shop

KONTAKTY

Rebakauf s.r.o.
Primátorská 296/38
180 00 Praha
tel: +420 792 217 851
napište nám
vyprodejeautodilu@centrum.cz

ZBOŽÍ V AKCI

NajduZboží.czHodnocení obchodu na Zboží.cz

 

Graphics from pngtree.com

 


Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

 

Prohlášení o ochraně osobních údajů a dat

 

Ochrana osobních dat:

 

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka vymazat z naší databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli prodejny.

 

Odběr aktualit emailem:

Zadáním své emailové adresy potvrzuji, že souhlasím se zasíláním informací o novinkách a akcích. Zasílání informací lze kdykoli zrušit, newslettery obsahují odkaz pro přímé odhlášení této služby. Emailová adresa bude sloužit výhradně k výše zmíněnému účelu a nebude v žádném případě poskytnuta třetí straně.

V souvislosti se změnou právních předpisů v oblasti ochrany osobních údajů a nabytím účinnosti obecného nařízení na ochranu osobních údajů (EU) 2016/679 dochází od 25.5.2018 k aktualizaci smluvní dokumentace našeho e-shopu.

Souhlasím, aby Společnost zpracovávala mé osobní údaje včetně dat o mé nákupní historii pro účely tzv. rozšířeného marketingu - tj. oslovování s cílenou reklamou a využití v rámci slevových akcí i marketingových soutěží a kampaní, a to včetně souvisejícího profilování. Tento souhlas poskytuji dobrovolně a mohu jej kdykoli odvolat kliknutím na odkaz Odhlásit v obchodním sdělení nebo na adrese vyprodejeautodilu@centrum.cz

 

Vážení zákazníci,

Abychom Vás mohli i nadále pravidelně informovat o našich nových produktech, připravovaných akcích a slevách prostřednictvím našeho newsletteru, bude naše společnost Rebakauf s.r.o., IČO: 24798339, se sídlem Primátorská 296/38, Praha, 18000 na základě oprávněného zájmu podle nových pravidel ochrany osobních údajů (GDPR), platných od 25.5.2018 zpracovávat Vaši emailovou adresu. S těmito údaji budeme nakládat zodpovědně a budeme je zpracovávat po dobu 5 let. Tyto údaje mohou být zpřístupněny našim spolupracovníkům, kteří se podílejí na tom, aby naše služby byly ještě lépe a kteří mají smluvní povinnost mlčenlivosti.

 

Nezapomeňte na to, že z odběru našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím odhlašovacího odkazu, který se nachází na konci každé námi zaslané e-mailové zprávě. Máte právo na informace, přenositelnost, přístup a opravu údajů, které zpracováváme, právo vznést námitku, případné doplnění nebo kompletní vymazání těchto údajů.



1. Základní ustanovení

1.1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je obchodní společnosti Rebakauf s.r.o., se sídlem Primátorská 296/38, Praha, 18000, identifikační číslo: 24798339, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 175211 (dále jen: „správce“).
 
1.2. Kontaktní údaje správce jsou
 
adresa: Rebakauf s.r.o. Primátorská 296/38, Praha, 18000
email: vyprodejeautodilu@centrum.cz
telefon: +420 792 217 851

1.3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
 
2. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

2.1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
 
2.2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
 
3. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

3.1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
 
plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

3.2. Účelem zpracování osobních údajů je
 
vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3.3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.
 
4. Doba uchovávání údajů

4.1. Správce uchovává osobní údaje
 
po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 5 let od ukončení smluvního vztahu).
po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

4.2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.
 
5. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

5.1. Příjemci osobních údajů jsou osoby Účetní, Rebakauf s.r.o.
 
podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
zajišťující marketingové služby.

5.2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.
 
6. Vaše práva

6.1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
 
právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

6.2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.
 
7. Podmínky zabezpečení osobních údajů

7.1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
 
7.2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
 
7.3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
 
8. Závěrečná ustanovení

8.1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
 
8.2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
 
8.3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.
 
Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Děkujeme Vám za Vaši důvěru.

S pozdravem VýprodejeAutodílů.eu

M2Y5Mjh