S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti slouží cookies. Používáním webu VýprodejeAutodílů.eu s cookies souhlasíte.

KONTAKTY

Rebakauf s.r.o.
Primátorská 296/38
180 00 Praha
tel: +420 792 217 851
napište nám
vyprodejeautodilu@centrum.cz

ANKETA

Jak se Vám líbí náš e-shop?

Velmi pěkný 82% Ujde to 11% Ještě to chce zlepšit 7% Nelíbí se mi 0%

NajduZboží.cz

srovnání cen ušetřím.cz

 Hodnocení obchodu na Zboží.cz


Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

 

Prohlášení o ochraně osobních údajů a dat

 

Ochrana osobních dat:

 

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka vymazat z naší databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli prodejny.

 

Odběr aktualit emailem:

Zadáním své emailové adresy potvrzuji, že souhlasím se zasíláním informací o novinkách a akcích. Zasílání informací lze kdykoli zrušit, newslettery obsahují odkaz pro přímé odhlášení této služby. Emailová adresa bude sloužit výhradně k výše zmíněnému účelu a nebude v žádném případě poskytnuta třetí straně.

V souvislosti se změnou právních předpisů v oblasti ochrany osobních údajů a nabytím účinnosti obecného nařízení na ochranu osobních údajů (EU) 2016/679 dochází od 25.5.2018 k aktualizaci smluvní dokumentace našeho e-shopu.

Souhlasím, aby Společnost zpracovávala mé osobní údaje včetně dat o mé nákupní historii pro účely tzv. rozšířeného marketingu - tj. oslovování s cílenou reklamou a využití v rámci slevových akcí i marketingových soutěží a kampaní, a to včetně souvisejícího profilování. Tento souhlas poskytuji dobrovolně a mohu jej kdykoli odvolat kliknutím na odkaz Odhlásit v obchodním sdělení nebo na adrese vyprodejeautodilu@centrum.cz

 

Vážení zákazníci,

Abychom Vás mohli i nadále pravidelně informovat o našich nových produktech, připravovaných akcích a slevách prostřednictvím našeho newsletteru, bude naše společnost Rebakauf s.r.o., IČO: 24798339, se sídlem Primátorská 296/38, Praha, 18000 na základě oprávněného zájmu podle nových pravidel ochrany osobních údajů (GDPR), platných od 25.5.2018 zpracovávat Vaši emailovou adresu. S těmito údaji budeme nakládat zodpovědně a budeme je zpracovávat po dobu 5 let. Tyto údaje mohou být zpřístupněny našim spolupracovníkům, kteří se podílejí na tom, aby naše služby byly ještě lépe a kteří mají smluvní povinnost mlčenlivosti.

 

Nezapomeňte na to, že z odběru našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím odhlašovacího odkazu, který se nachází na konci každé námi zaslané e-mailové zprávě. Máte právo na informace, přenositelnost, přístup a opravu údajů, které zpracováváme, právo vznést námitku, případné doplnění nebo kompletní vymazání těchto údajů.

Děkujeme Vám za Vaši důvěru.

S pozdravem VýprodejeAutodílů.eu

 

V Praze dne 22.5.2018

YWZiZjk